06 februari 2017

Etapp 1 slutsåld!

Brf Drotten

Försäljningen av Drotten etapp 1, som startade den 5 februari är slutsåld. Mer information kring etapp 2 inom kort. Läs mer om Drotten här.


27 januari 2017

Nytt projekt: Dragörkajen Limhamn

Utsikt Dragörkajen

Wood&Hill Fastigheter har förvärvat ett blivande projekt med unikt läge på kajen vid gamla fiskehamnen i Limhamn strax utanför Malmö. I samråd med Malmö Stad skall planarbete leda fram till en förändrad detaljplan som medger en kombination av handel/kontor och bostäder. Projektet kommer att ske i partnerskap med den välkände arkitekten Jonas Lindvall.


23 januari 2017

Drotten i Jönköping – Nu startar försäljningen!

Brf Drotten

Låt oss presentera Jönköpings nya citykvarter – Drotten. I centrala Jönköping, på östra sidan stadskärnan, vid tidigare postterminalen skapas det nya, attraktiva bostadskvarteret Drotten. Cityläget är eftertraktat med endast några minuters promenad till de centrala affärsgatorna, resecentrum och Munksjön. Samtidigt tar man sig enkelt in och ut från staden via Odengatan och anslutande trafikleder.

Nu startar försäljningen av de första 41 lägenheterna i Brf Drotten. Försäljningen sker enligt ”först till kvarn” genom att skriva förhandsavtal på Svensk Fastighetsförmedlings kontor på Klostergatan 12 i Jönköping. Detta är möjligt från och med söndag 5 februari kl 12:00. Det är inte möjligt att reservera en lägenhet i förväg. För mer information, se www.brfdrotten.se


28 november 2016

Försäljningen har startat för Allén i Slottsbyn!

barockparken-mot-slottet-flygfoto

Brf Allén i Steninge Slottsby
Bo i Slottsmiljö intill Mälarens Strand, med bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, Uppsala och resten av världen. Försäljningen av våra 67 lägenheter i Steninge Slottsby pågår. Närmast Slottet, i början av den nya huvudallén, byggs Brf Allén med smakfulla och välplanerade lägenheter 2-5 rum o kök med attraktiva priser från 1,7 till 3,9 MSEK. Alla lägenheter har generösa balkonger eller uteplatser, vissa med härlig utsikt ner över Slottsparken, alla med kort avstånd till stall- och båtplats liksom kommande skola och förskola.

Steninge Slottsby (www.steningeslottsby.se)
I Steninge Slottsby byggs nu bostäder i en vacker kulturhistorisk miljö med fokus på elegant utformning, karaktär och stora rekreationsmöjligheter. Kring den fantastiska Stenladan med restaurang och butiker skapas en torgpark och alla i området får nära avstånd till stall- och båtplats liksom ny förskola och skola.

Huvudallén korsar hela Steninge Slottsby från torgparken och uppåt genom byn. Den kommer att ha en vacker allékaraktär och ha separat gång- och cykelväg. Brf Allén ligger närmast torgparken, som omgärdas av Stenladan och Logen. Merparten av husen längs huvudallén är i sten och puts och har genomgående en vacker pastellpalett som känns igen från bland annat Sigtuna stad och Stockholm innerstad.  Det kommer att bli en vacker gata som fint knyter an till slottsmiljön.

Stenladans utbud av butiker, restaurang, kafé och andra upplevelser kommer att sätta en stark prägel på byn, men också det stora utbudet av aktiviteter och allt vad naturen ger. Steninge Slottsby blir en livsmiljö och ett utflyktsmål utöver det vanliga. En by både för boende och varande som förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalitet.

För mer information, se www.allenislottsbyn.se eller kontakta mäklaren direkt, madeleine.gustafsson@svenskfast.se, tel 070-897 88 48

 


30 maj 2016

Nytt projekt i Steninge Slottsby

Slottsby

Wood&Hill har förvärvat mark för att bygga omkring 50 lägenheter längs huvudgatan i Steninge Slottsby, Sigtuna. Säljstart är beräknad till sista kvartalet 2016. Ambitionsnivån i Steningeprojektet är högt och följer gestaltningsprogrammet för Steninge Slottsby med fasader i puts och stor färgvariation mellan varje hus. Husen består av tre våningar och kommer att följa en klassisk svensk tradition i sitt utförande. Arkitekt för projekt är Kanozi Arkitekter.

Läget tillsammans med Steninge Slottsbys koncept kommer att ge köparna det bästa tänkbara. Byn erbjuder mervärden som marinan, löparspår och ridning. Allt i ett kulturhistoriskt sammanhang med café, restaurang och butiker.

Läs mer här.


22 april 2016

Nytt projekt: Drotten, Jönköping.


21 april 2016

Nu är Stallbacken, Åby, slutsålt

Åby_nyhet

Byggnationen av projektet Stallbacken i Åby, Mölndal, är i full gång och alla 148 lägenheter är slutsålda. Inflyttningen beräknas påbörjas under hösten 2016. Det är ett omsorgsfullt ritat projekt med vacker exteriör såväl som interiör. Den noggranna planeringen ner till minsta detalj ger köparen en bostad med hög kvalitet.


21 april 2016

Storartad försäljningsstart för Brf Jagaren

Jagaren

Försäljningen av bostadsrätterna i Brf Jagaren, Lindö i Norrköping har haft en storartad start. Endast ett fåtal lägenheter återstår och beräknad inflyttning är under 2017. Det är ett unikt byggprojekt med ett härligt naturskönt läge samtidigt som närheten till centrum är påtaglig. Lägenheterna, i modern, marin stil är ritade av AG Arkitekter.


16 september 2015

Nu är första etappen i Åby, Stallbacken slutsåld!

Åby_Stallbacken_Terass_583pxl-1

Det har varit ett stort intresse för våra små bostadsrättslägenheter i Mölndal. Under hösten 2015 kommer byggnationen påbörjas samtidigt som försäljningen i etapp två går igång. Det är tydligt att det finns ett stort behov för kvalitetslägenheter av mindre format. Vi kommer därför i nästa etapp fokusera samma typ av lösning med lägenheter på 26 kvm och uppåt.