28 november 2016

Försäljningen har startat för Allén i Slottsbyn!

barockparken-mot-slottet-flygfoto

Brf Allén i Steninge Slottsby
Bo i Slottsmiljö intill Mälarens Strand, med bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, Uppsala och resten av världen. Försäljningen av våra 67 lägenheter i Steninge Slottsby pågår. Närmast Slottet, i början av den nya huvudallén, byggs Brf Allén med smakfulla och välplanerade lägenheter 2-5 rum o kök med attraktiva priser från 1,7 till 3,9 MSEK. Alla lägenheter har generösa balkonger eller uteplatser, vissa med härlig utsikt ner över Slottsparken, alla med kort avstånd till stall- och båtplats liksom kommande skola och förskola.

Steninge Slottsby (www.steningeslottsby.se)
I Steninge Slottsby byggs nu bostäder i en vacker kulturhistorisk miljö med fokus på elegant utformning, karaktär och stora rekreationsmöjligheter. Kring den fantastiska Stenladan med restaurang och butiker skapas en torgpark och alla i området får nära avstånd till stall- och båtplats liksom ny förskola och skola.

Huvudallén korsar hela Steninge Slottsby från torgparken och uppåt genom byn. Den kommer att ha en vacker allékaraktär och ha separat gång- och cykelväg. Brf Allén ligger närmast torgparken, som omgärdas av Stenladan och Logen. Merparten av husen längs huvudallén är i sten och puts och har genomgående en vacker pastellpalett som känns igen från bland annat Sigtuna stad och Stockholm innerstad.  Det kommer att bli en vacker gata som fint knyter an till slottsmiljön.

Stenladans utbud av butiker, restaurang, kafé och andra upplevelser kommer att sätta en stark prägel på byn, men också det stora utbudet av aktiviteter och allt vad naturen ger. Steninge Slottsby blir en livsmiljö och ett utflyktsmål utöver det vanliga. En by både för boende och varande som förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalitet.

För mer information, se www.allenislottsbyn.se eller kontakta mäklaren direkt, madeleine.gustafsson@svenskfast.se, tel 070-897 88 48